La oferta ya no está activa. Echa un vistazo a estas ofertas similares:

Consultor/a RRHH

IMAN TEMPORING ETT, S.L.

Girona España

Hace 3 días

Consultor/a comercial RRHH

IMAN TEMPORING ETT, S.L.

Girona España

Hace 2 días

Consultor/a RRHH Inhouse

IMAN TEMPORING ETT, S.L.

Girona España

Hace 3 días

Consultor/a / a de selecció adecco- olot (girona): 99016/863 Girona


  • Girona
  •   Inscripción cerrada
Crear alerta
Inscripción Cerrada
  • Experiencia

    Experiencia de 1 año

  • Salario

    Retribución sin especificar

  • Área - Puesto

    Recursos humanos

    • Técnico de Selección
  • Categoría o nivel

    Técnico

  • Vacantes

    1

  • Inscritos

    4

Descripción de la oferta

Descripción de la oferta

Duración de la oferta: hasta el 04/04/2019.

Funciones

Si t´agrada el tracte amb les persones i vols un projecte amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t´interessarà!

Com Consultor/a / a de Selecció a l´oficina d´Adecco Olot (Girona), ajudaràs amb el teu treball a què les empreses comptin amb els millors professionals, i les persones a trobar la seva ocupació ideal.

Com el podràs dur a terme? Tenint contacte directe amb empreses clients per ser els seus millors partners, gestionar els processos de selecció i cobertures de personal, i duent a terme la contractació i seguiment dels treballadors posats a disposició.

Sens dubte tot el que vas a aprendre va a fer-te créixer professional i personalment!

Vols saber què més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?

-Tindràs un contracte estable a Adecco, empresa reconeguda com un bon lloc per treballar segons l´enquesta Great Place to Work.

-Rebràs un pla formatiu inicial fet a mida per tu, amb el que els teus companys et ensenyaran els diferents programes i procediments perquè l´adaptació sigui el més fàcil.

- Si et motiva el teu desenvolupament professional, en Adecco vas a rebre tota la formació que desitgis (+ de 160 accions formatives d´idiomes, habilitats, competències ...) posant a la teva disposició tots els cursos de la Universitat Adecco. Amb nosaltres pots seguir creixent professionalment promocionant a les diferents posicions que tenim a Adecco!

-El nostre horari és de de Dilluns a Divendres de 9:00 a 18: 00h. A més, tenim 28 dies de vacances, i 5 tardes lliures per gaudir a l´estiu.

-Rebràs un salari fix + bonus mensual + Importants Beneficis Socials. En Adecco el més important ets tu i els que més vols! Per això podràs accedir a un pla de beneficis socials des del primer dia (ajuda a assegurança mèdica, tiquet guarderia ... etc).

Requisitos

- Tens la carrera universitària finalitzada? Per a aquesta posició necessitem que tinguis estudis universitaris finalitzats, preferiblement en Recursos humans, Psicologia, ADE, o similars.

- Utilitzaràs el català en el dia a dia, per la qual cosa és imprescindible que tinguis un nivell alt de català.

- Necessitem que tinguis experiència prèvia, d´almenys 1 any a l´àrea de selecció o en RRHH.

Se ofrece

- Realitzaràs els processos de reclutament, selecció i avaluació a través d´entrevistes telefòniques i personals i realització d´informes.

- Vas a ser el contacte directe amb el que comptaran les empreses per resoldre els seus dubtes i proporcionar-los els millors candidats.

- Coneixeràs les oportunitats de negoci i tendències a la teva zona.

-Dispondrás de totes les eines d´avantguarda necessàries per dur a terme el millor procés de selecció.

En resum, si vols treballar en contacte directe clients, i amb un equip que es preocupa perquè tothom aconsegueixi els seus objectius i cada dia ser millors, inscriu-te a l´oferta i t´explicaré personalment tots els detalls i beneficis d´aquesta posició.

ADECCO

Adecco, líder mundial en el sector Recursos Humanos, ofrece un servicio integral especializado en todas las áreas: selección, trabajo temporal y fijo, externalización de servicios, formación, prevención de riesgos laborales, gestión de carreras, consultoría y outplacement. La presencia de Adecco en 70 países garantiza un profundo y amplio conocimiento de cada sector y de cada mercado. Su estructura mundial permite ofrecer un servicio homogéneo en los cinco continentes. La estrategia de especialización por perfiles profesionales cualificados adoptada por Adecco durante el 2007 se ha llevado a cabo con éxito y sigue en marcha con la apertura de nuevas delegaciones especializadas y Career Centres, espacios en los que el candidato puede satisfacer todas sus necesidades laborales gracias a los consultores que lideran estos centros.

  • Recursos Humanos
  • ADECCO

Al pulsar el botón “Inscribirme a la oferta”, Usted consiente que Infoempleo, S.L. comunique sus datos de carácter personal para participar en futuros procesos de selección a los ficheros de ADECCO con domicilio social en Camino del Cerro de los Gamos, 3 28224 Pozuelo de Alarcón, Madrid donde podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición.

Inscripción Cerrada

Formación Relacionada


Inscribirme en esta oferta
Inscripción Cerrada

Para crear una alerta debes iniciar sesión o regístrate