CrewManager Alicante (Alicante)

La oferta ya no está activa.

CrewManager Alicante (Alicante)


 • Alicante (Alicante)
 • Inscripción cerrada
 • 0 inscritos
Crear alerta Crear alerta

Jornada sin especificar - Contrato sin especificar - Entre 28.000 y 29.000€ Brutos/anuales - Al menos 2 años de experiencia

Inscripción Cerrada

Comparte:

Empresa

Cendris SL

Onze business is klantcontact, ons vak is beleving. Wij geloven dat service meer is dan het juiste antwoord op een vraag of het registreren van een klacht. De ervaring van een klant begint namelijk al voor deze contact met ons opneemt en gaat door lang nadat het gesprek is afgelopen.
Descripción de la oferta

Descripción de la oferta

Duración de la oferta: hasta el 27/09/2021

Funciones

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als CrewManager binnen het klantcontact en daarnaast genieten van het zonovergoten Spanje? Dan zoeken wij jou! Jij vindt het belangrijk om te werken met gemotiveerde medewerkers en doet er ook alles aan om dit te realiseren. Jij staat voor een betrokken team dat goede resultaten behaald, dat resulteert in tevreden klanten van PostNL. Dit alles kunnen wij jou bieden op onze startende vestiging in Alicante!

De verantwoordelijkheden die jij als CrewManager hebt op de klantenservice afdeling van PostNL:

Ontwikkelen: Jij bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de crewmembers. Dit doe jij tijdens de maandelijkse Bila gesprekken, waarbij jij gestelde doelen SMART formuleert;

Aansturen en begeleiden: Jij stuurt de coaches aan die de crewmembers in hun werkzaamheden coachen; 

Motiveren: Met jouw enthousiasme weet je de crewmembers mee te nemen in het samen gaan voor het beste resultaat. Jij gaat voor een sterk team, waar de juiste balans tussen werk en privé wordt gewaarborgd;

Resultaatgerichtheid: Je krijgt er energie van om gestelde KPI’s te behalen zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met: chrissie.elsenbroek@yource.cc

Requisitos

Betrokken: Je kan anderen meenemen in jouw enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor zowel PostNL als Yource.

Ervaring: HBO werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring als manager, bij voorkeur in de klantcontact sector.

Resultaatgericht: Je weet op de juiste manier oog te houden voor de resultaten en de tevredenheid van medewerker en klant.

Competenties: Je herkent jezelf in de competenties verantwoordelijkheidsgevoel en zelfredzaamheid.

Se ofrece

Inspirerende werkomgeving: Je komt niet zomaar ergens te werken, maar op onze nieuwe locatie in Alicante!

Salaris: Je salaris valt onder Spaanse voorwaarden. De salarisschaal begint bij € 2352. Dit is inclusief 8% vakantiegeld. Obv 39 uur.

Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is aan jou

Yource Coins: Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Bijvoorbeeld cadeaukaarten en elektronica. 

Facilitaire voorzieningen: Voor deze functie faciliteren wij je graag met een smartphone en een laptop.

De leukste collega’s: bij Yource draait het om mensen! Onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Jij gaat bouwen aan de verdere groei en professionalisering van onze nieuwe Spaanse vestiging.
 • Área

  Administración de Empresas

 • Categoría o nivel

  Dirección

 • Nº Vacantes

  1

Inscripción Cerrada


Inscribirme en esta oferta
Inscripción Cerrada

Para crear una alerta debes iniciar sesión o regístrate